Ράγισε καρδιές ο πατέρας της 39χρονης που δολοφόνησε ο σύζυγος της στη Χαλκιδική και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, αναφέροντας πως ο γαμπρός του φέρεται να την απειλούσε για να μη χωρίσουν, χωρίς εκείνος να γνωρίζει κάτι.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είπε πως «θα αντέξω για τα εγγόνια μου. Αλλιώς η ζωή μου θα έσβηνε. Δε πρόκειται να λείψει τίποτα από τα εγγονάκια μου. Έχουν έναν παππού λεβέντη και μια γιαγιά, κι έναν θείο που γίνεται θυσία για τα ανίψια του».

«Μας κατέστρεψε. Μας έκλεισε το σπίτι μας. Σκότωσε την κόρη μου μπροστά στο παιδάκι της. Πάλι καλά που γλίτωσε το παιδί… Βοήθησε η Παναγία και έμεινε η εγγονή μου στο σπίτι μας το βράδυ. Όλο αυτό το κακό που έπαθε η μαμά της πώς θα έφευγε από πάνω της;», είπε χαρακτηριστικά.

«Τι φύλαγε μέσα του αυτός ο άνθρωπος; Τι κακία φύλαγε; Ποιος άνθρωπος τραβάει σκανδάλη στη γυναίκα του; Πώς σκοτώνεις έναν άνθρωπο έτσι;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, είπε ότι «η κόρη μου δεν έφευγε μακριά του. Την αγρίευε, τη φοβέριζε “άμα φύγεις θα σε σκοτώσω”. Δε μας τα έλεγε όλα η κόρη μου. Η κόρη μου τα κατάπινε, δεν τα έλεγε στον πατέρα της. Δεν τα ήξερα. Μόνο όταν μάλωναν της έλεγα “Μαρία, το σπίτι εδώ είναι ανοιχτό, ο πατέρας σου δε σε διώχνει”. Θα έπρεπε να χωρίσουν όμορφα κι ωραία».