Ένας 60χρονος άνδρας συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και του Τμήματος Ασφαλείας Χαϊδαρίου, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού, της αρπαγής και της παράνομης βίας σε βάρος μίας 34χρονης γυναίκας που για κακή της τύχη βρέθηκε στον δρόμο του.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, με τον 60χρονο να διασκεδάζει στο ίδιο μαγαζί με την 34χρονη, στην περιοχή της Δραπετσώνας.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ο άνδρας την προσέγγισε και κατανάλωσαν μαζί αλκοόλ, ενώ στη συνέχεια έφυγαν με το ΙΧ αυτοκίνητο του για να συνεχίσουν τη διασκέδαση τους σε άλλο μαγαζί. Τελικά, περί τη 01:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο 60χρονος προσφέρθηκε να την επιστρέψει στο σπίτι της, ωστόσο, φάνηκε ότι είχε διαφορετικές προθέσεις και ακολούθησε άλλη διαδρομή απ’ αυτή που του υπέδειξε η 34χρονη.

Μάλιστα, όταν η νεαρή γυναίκα διαμαρτυρήθηκε κι έβαλε τις φωνές, ο άνδρας –έχοντας βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του- κλείδωσε τις πόρτες του οχήματος και παρά την θέληση της, την μετέφερε σε οικία του που βρίσκεται εντός μάντρας αυτοκινήτων – σκραπατζίδικο επί της Λ. Σχιστού στον Σκαραμαγκά Χαϊδαρίου. Εκεί ο 60χρονος φέρεται να οδήγησε την 34χρονη εντός της οικίας, όπου κλείδωσε την πόρτα και την κατακράτησε χωρίς την θέλησή της. Η νεαρή γυναίκα καλούσε σε βοήθεια, μάταια όμως καθώς βρίσκονταν σε ερημική τοποθεσία. Κάποια στιγμή προφασίστηκε ότι πρέπει να πάει στο μπάνιο, προσπάθησε να διαφύγει από το παράθυρο του wc, όμως έγινε αντιληπτή από τον 60χρονο ο οποίος την τράβηξε με τα χέρια και εμπόδισε την διαφυγή της.

Την έσωσε οδηγός νταλίκας

Σύμφωνα με την καταγγελία, αμέσως μετά της πήρε το κινητό τηλέφωνο από τα χέρια και αποπειράθηκε να τη βιάσει, με την 34χρονη να αντιστέκεται. Κάποια στιγμή, η νεαρή γυναίκα κατάφερε να διαφύγει και βγαίνοντας στον δρόμο ζήτησε βοήθεια από έναν οδηγό νταλίκας που περνούσε από το σημείο. Αυτός ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης και σε λίγα λεπτά έφτασαν επί τόπου αστυνομικές δυνάμεις, εντόπισαν εντός της οικείας τον 60χρονο και του πέρασαν χειροπέδες. Αυτός παρέδωσε στους αστυνομικούς το κινητό τηλέφωνο της νεαρής γυναίκας, ενώ εντοπίστηκε στον χώρο εσώρουχο, μία τσάντα κι ένα ζευγάρι παπούτσια που άνηκαν στην 34χρονη.

Η υπόθεση οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη, ενώ ο 60χρονος με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία απολογήθηκε στον ανακριτή ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα τον άφησε προσωρινά ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.