Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές από αυτόπτες μάρτυρες της οπαδικής επίθεσης που δέχτηκε ο 16χρονος στη Θεσσαλονίκη, καθώς ανέφεραν ότι 3-4 άγνωστοι χτυπούσαν με κλωτσιές το παιδί στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr, αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι «ακούσαμε φασαρίες να γίνονται εδώ στη γωνία, πήγαμε να δούμε τι συμβαίνει. Βλέπουμε 3-4 νεαρά άτομα μαζεμένα, ένα παλληκάρι κάτω, τον κλωτσούσαν, τον χτυπούσαν στο πρόσωπο και το κεφάλι. Τους λέμε: τι κάνετε; Με το που μας άκουσαν, έφυγαν τρέχοντας, πήραν τη ζακέτα αθλητικής ομάδας της πόλης που φορούσε το παιδί. Έτρεξαν γείτονες και άλλα παιδιά να τους κυνηγήσουν, αλλά δεν τους πρόλαβαν».

Επίσης, πρόσθεσε ότι «τους είδαμε τους δράστες. Δεν αποτύπωσα πρόσωπα, κοιτούσαμε να γλιτώσουμε το παιδί, ήταν αιμόφυρτο… Είχε τις αισθήσεις του, αλλά ήταν αιμόφυρτος, πολύ άσχημα χτυπημένος στο κεφάλι… Μας είπε: “Με χτύπησαν, πονάω”».

«Οι αστυνομικοί ήρθαν αμέσως και το ασθενοφόρο, μία κοπέλα από φαρμακείο μαζί με τη σύζυγό μου, του έδωσαν τις Πρώτες Βοήθειες, καλέσαμε τους γονείς του. Δεν γνωρίζουμε κανέναν, ούτε το θύμα, ούτε τους δράστες», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Τον χτυπούσαν στα μούτρα»

Συγκλονισμένη και μία νεαρή κοπέλα από το βίαιο οπαδικό επεισόδιο, περιέγραψε στους δημοσιογράφους τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν και σκόρπισαν τρόμο στη γειτονιά.

«Βλέπουμε να έχουν βάλει ένα παιδί κάτω και να τον βαράνε στα μούτρα. Λέω, πάει του έχουν διαλύσει τη μύτη, σίγουρα. Όποιος πήγε να χωθεί, για να τον γλιτώσει, τον έδερναν και εκείνον. Ένα ακόμη νεαρό παιδί και μία γυναίκα που επιχείρησαν να τους απομακρύνουν, τους επιτέθηκαν κι αυτούς», είπε η νεαρή.

Τους κυνήγησαν μικροί και μεγάλοι στα στενά, μήπως και τους εντοπίσουν, αλλά μάταια.. », ανέφερε στη συνέχεια.