Μετά το Πάσχα αναμένεται να απολογηθεί ο Πατήρ Αντώνιος για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες θα καταθέσει μήνυση κατά της νέας διοίκησης.

Όπως αναφέρει το Star, o Πατήρ Αντώνιος περιμένει να κληθεί για απολογία , ενώ ετοιμάζει νέο απολογητικό υπόμνημα αυτή τη φορά, όμως, θα πρέπει να περάσει το κατώφλι του ανακριτή ακριβώς γιατί η απολογία χωρίς τη φυσική παρουσία του κατηγορουμένου δεν είναι δυνατό να πραγματοποιηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Πατέρα Αντωνίου, ο ίδιος ετοιμάζεται να μηνύσει συγκεκριμένα πρόσωπα της νέας Διοίκησης της Κιβωτού του Κόσμου για συκοφαντική δυσφήμιση τόσο στον ίδιο όσο και σε συνεργάτες του.

Την ίδια ώρα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα στείλει και εξώδικο προς τη νέα διοίκηση για τα οικονομικά και τη διαχείρισή τους, καθώς υποστηρίζει ότι άφησε πίσω ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πατέρας Αντώνιος, η πρεσβυτέρα και άλλοι συνεργάτες τους ελέγχονται με εντολή εισαγγελέα για τα οικονομικά του Οργανισμού τα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ την ίδια στιγμή η Κιβωτός του Κόσμου έχει μπει στο «μικροσκόπιο» της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος.