Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας, ο 16χρονος που δέχτηκε πυρά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Λαγονήσι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι, την ώρα που οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο δραστών.

Όλα συνέβησαν στην οδό Κολοκοτρώνη, με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο να σταματάει απότομα δίπλα από τον 16χρονο κι έναν φίλο του. Από το όχημα κατέβηκε ο οδηγός, ο οποίος προέταξε πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον του ανήλικου, τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο Ι.Χ. αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου εντόπισαν και συνέλεξαν έναν κάλυκα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αστυνομικοί της ασφάλειας που χειρίζονται την υπόθεση, ήδη είχαν μια πρώτη επαφή με τους γονείς των παιδιών, του θύματος αλλά και του συνομήλικου φίλου του που ήταν μαζί, οι οποίοι φέρεται να υποστήριξαν πως δεν έχουν κάτι στο μυαλό τους για το ποιοι είναι πίσω από την επίθεση.

Σημαντικές θεωρούνται οι καταθέσεις των παιδιών, κάτι που αναμένεται να γίνει πιο άμεσα όσον αφορά το ένα από τα δυο παιδιά καθώς εκείνο που δέχτηκε τα πυρά θα καταθέσει σε δεύτερο χρόνο.