Φόβος και τρόμος είχε γίνει για τα φαρμακεία σε Χολαργό και Αγία Παρασκευή ένας 44χρονος, ο οποίος τελικά συνελήφθη μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Β/Α Αττικής και του Τμήματος Ασφαλείας Παπάγου – Χολαργού.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον 44χρονο με την αυτόφωρη διαδικασία, την ώρα μάλιστα που έβγαινε από το σπίτι του. Η δράση του τις τελευταίες πέντε ημέρες ήταν… εντυπωσιακή, καθώς κατά το χρονικό διάστημα από 11-3-2023 έως και 14-3-2023 διαπιστώθηκε από το Τ.Α. Παπάγου-Χολαργού η διάπραξη ληστειών σε 4 φαρμακεία στην ευρύτερη περιοχή. Σε όλες τις περιπτώσεις ο δράστης φορώντας κράνος και με την απειλή μαχαιριού, αφαιρούσε χρήματα από το ταμείο των φαρμακείων.

Κατόπιν συνδυαστικής αξιοποίησης πληροφοριακών στοιχείων και υλικού από κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τον 44χρονο και του έστησαν… καρτέρι έξω από το σπίτι του, όπου και τον συνέλαβαν.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστείες κατ’ εξακολούθηση, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ το μεσημέρι της Τετάρτης (15/3) οδηγήθηκε ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.