Νέα μαρτυρία για την εξαφάνιση της Άρτεμις από το Κορωπί φέρεται πως έχει κατατεθεί στην Αστυνομία, με την υπόθεση να φαίνεται πως λαμβάνει νέα τροπή, ενώ ο Θανάσης Κατερινόπουλος ανέφερε πως τελικά η νεαρή κοπέλα είναι στη ζωή.

Η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε ότι έχει επικοινωνήσει με συγκεκριμένο μάρτυρα και πως έχει ενημερώσει σχετικά την Αστυνομία, η οποία όμως δεν έχει ενεργήσει ακόμα. Μάλιστα, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, υποστήριξε ότι η νεαρή κοπέλα ζει και υπάρχει περίπτωση να μην θέλει η ίδια να επικοινήσει.

«Αισθάνονται ότι η ελληνική Αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Πείτε τα, γιατί δεν τα λέτε; Για να μη νομίζετε ότι εγώ δε θέλετε να τα πείτε. Γιατί εγώ δεν ξεπουλάω την Αρτέμιδα. Παρόλο που έχω πληροφορίες, δε βγαίνω να πω βγάλτε την τάδε κυρία να μιλήσει. Με ενοχλεί το γεγονός ότι η πληροφορία που έδωσα δεν έχει αξιοποιηθεί», είπε η παρουσιάστρια.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της κοπέλας, Α. Ντούγκας, δήλωσε σχετικά πως «την καταθέσαμε στο Ανθρωποκτονιών μαζί με τους γονείς της Αρτέμιδος. Είναι μια μαρτυρία που πρέπει να ελεγχθεί άμεσα. Την έχουμε δώσει και στην ελληνική δικαιοσύνη, όμως, έχουμε πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στην υπόθεση. Η οικογένεια έχει ζητήσει και πλέον απαιτεί να μιλήσει με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμη».

«Εάν η Άρτεμις δε θέλει να γνωρίζουν…»

Στη συνέχεια, μίλησε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, σημειώντας πως «η Άρτεμις σήμερα είναι 22 ετών. Δεν κάνω τον συνήγορο κανενός. Εάν η Άρτεμις δε θέλει να γνωρίζουν οι γονείς της πού βρίσκεται; Έχει υποχρέωση η αστυνομία να ενημερώσει την οικογένεια; Η κοπέλα αυτή μπορεί να θέλει να μην μάθουν ποτέ πού είναι. Είναι εν ζωή, το ξέρουμε όλοι, αλλά τι γίνεται νομικά;».

Τότε, ο κ. Ντούκα υποστήριξε πως «έχει γίνει μια μήνυση για ανθρωποκτονία και μια για αρπαγή, την έχει κάνει η οικογένεια, η οποία σαφώς πρέπει να πάρει μία απάντηση. Όμως πέραν του νομικού, υπάρχει και η ηθική πλευρά: δυο γονείς ψάχνουν το παιδί τους, πρέπει η Αστυνομία να δώσει μια απάντηση».