Ο Γιώργος Σιγάλας μίλησε για τη νέα υπόθεση ψευτογιατρού που απασχολεί τις αρχές και δήλωσε πως γνωρίζει τον κατηγορούμενο από μικρή ηλικία, καθώς διατηρούσε γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι. Παρόλα αυτά, ξεκαθάρισε ότι στην πορεία δεν διατήρησαν επικοινωνία, οπότε δεν γνωρίζει τι έκανε στη συνέχεια.

«Τον γνωρίζω από 16 χρονών, ήταν επιχειρηματίας, είχε γυμναστήριο στο Πασαλιμάνι. Είχα μια εξαιρετική σχέση με όλους τους αθλητές. Από εκεί και πέρα όμως, επειδή ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του σε άλλες ομάδες κτλ., χάθηκαν τα ίχνη μας. Αλλά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Έχω τα καλύτερα να πω, δεν μπορώ να πω κάτι διαφορετικό», είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Tlive».

Επίσης, είπε ότι «έκανα γυμναστική εκεί και μερικές φορές το χρησιμοποιούσαμε και ως παίκτες του Ολυμπιακού» και πρόσθεσε πως «ήταν φυσικοθεραπευτής στον Ολυμπιακό».

«Όποιον και να ρωτήσετε την εποχή εκείνη, θα έχει να σας πει τα καλύτερα. Ήταν άψογος στο επάγγελμα του. Τώρα από εκεί και πέρα, μιλάμε για 25 χρόνια μετά, 30 περίπου, χαθήκαμε. Δηλαδή, ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει ο καθένας μετά», ανέφερε στη συνέχεια.

Έπειτα, ερωτηθείς αν θέλει να πάρει θέση για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον κατηγορούμενο για τις θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ο Γιώργος Σιγάλας είπε ότι «δεν θέλω να τον κρίνω, γιατί δεν ξέρω τι γίνεται. Και εγώ μαθαίνω και είμαι απλός θεατής της όλης κατάστασης και δεν μπορώ να κρίνω. Μόνο το να αποφανθεί η δικαιοσύνη, η οποία έχει όλα τα στοιχεία».