Στη σύλληψη ενός 33χρονου με τις κατηγορίες της εμπορίας ανθρώπων και της κατοχής ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το μεσημέρι του Σαββάτου (7/1), σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε από τις αρμόδιες αρχές από το Μάιο έως τον Αύγουστο του 2020, ο 33χρονος κατηγορείται πως εξέδιδε γυναίκα μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού υπό την άσκηση σωματικής και ψυχολογικής βίας, μεταφέροντας την ο ίδιος στα σημεία των ραντεβού με τους πελάτες και παρακρατώντας το σύνολο των εσόδων.

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η αστυνομία αναφέρεται πως ο 33χρονος αλλοδαπός, υποδυόμενος τον ιδιοκτήτη καταστήματος, προσέγγισε την παθούσα με το πρόσχημα να της προσφέρει εργασία κι εν συνέχεια, την οδήγησε στο διαμέρισμα του με την πρόφαση της φιλοξενίας όπου την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να υποστήριξε το θύμα, ο συλληφθείς, της πήρε όλα τα χρήματα που είχε αποκομίσει, με αποτέλεσμα να κερδίζει ο ίδιος 100 ευρώ από το κάθε ραντεβού ενώ το γραφείο ερωτικών ραντεβού, κέρδιζε 50 ευρώ από το κάθε ραντεβού.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 6.890 ευρώ, το αυτοκίνητο με το οποίο, τη μετέφερε στα ραντεβού και μικροποσότητα κάνναβης.