Επεισόδια σημειώθηκαν στη Θεσσαλονίκη όταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα ομάδα περίπου 30 ατόμων διέκοψε την κυκλοφορία στα δύο ρεύματα της οδού Λαγκαδά στην περιοχή της Σταυρούπολης αφού τοποθέτησαν οδοφράγματα και έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμάτων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr οι σχεδόν 30 Ρομά, που κατοικούν στην περιοχή των Ανθοκήπων στην Ν. Ευκαρπία, δήλωσαν ότι με αυτό τον τρόπο θέλουν να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου Κώστα Φραγκούλη από το όπλο αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Η κυκλοφορία διεκόπη για παραπάνω από δύο ώρες, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις κατεύθυναν τα διερχόμενα οχήματα σε άλλες οδούς ώστε να μην δημιουργηθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στο σημείο.

Λίγο μετά τις 01:00 έκανε την εμφάνισή της μια διμοιρία των ΜΑΤ με ορισμένους από τους συγκεντρωμένουςνα κινούνται εναντίον τους πετώντας πέτρες και γυάλινα μπουκάλια. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας απώθησαν τους διαδηλωτές, ενώ δυνάμεις της πυροσβεστικής ανέλαβαν να σβήσουν τις φωτιές από τους κάδους και να καθαριστεί ο δρόμος ώστε να παραδοθεί και πάλι στην κυκλοφορία.