«Ψέματα» χαρακτηρίζει την καταγγελίες που έρχονται στο φως με μορφή χιονοστιβάδας για την «Κιβωτό του Κόσμου». Ένας πρώην τρόφιμος της ΜΚΟ, που σήμερα είναι 22 ετών, μίλησε στον ΣΚΑΪ για τη δική του εμπειρία σε δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» λέγοντας ότι όλα όσα ακούγονται είναι ψέματα.

Ο Τσαμπίκος Λούτσα ήταν στη δομή της Αθήνας και αργότερα μεταφέρθηκε στη δομή της Χίου για να γίνει αποσυμφόρηση στους χώρους του Κολωνού.

Ο ίδιος περιέγραψε την εμπειρία του και από τις δύο δομές στις οποίες είχε φιλοξενηθεί από μικρή ηλικία και υποστηρίζει ανοιχτά τον πατέρα Αντώνιο αναφορικά με τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών.

«Η κιβωτός για εμένα είναι το παν. Χρωστάω τη ζωή μου στην Κιβωτό» λέει χαρακτηριστικά ο πρώην τρόφιμος.

Σχετικά με τις καταγγελίες για εκμετάλλευση και κακοποίηση των παιδιών, ο 22χρονος τις διαψεύδει τα πάντα λέγοντας πως «Ποτέ δεν έγινε αυτό. Όσο είμαι εγώ δεν έγινε ποτέ. Ο πάτερ ήταν πάντα από πάνω από το κεφάλι και έλεγε το καλό. Έπεσα από τα σύννεφα. Αυτά για τον “πατέρα” μου δεν τα επιτρέπω. Είναι όλα ψέματα».

Στο τέλος μάλιστα ο Τσαμπίκος δήλωσε ότι γνωρίζει τον πατέρα Αντώνιο 15 χρόνια και πως τον ευγνωμονεί καθημερινά που τον γνώρισε τονίζοντας ότι του «έχει σώσει τη ζωή».