Η δικηγόρος της 22χρονης κοπέλας από τα Πετράλωνα που κατήγγειλε τους γονείς της, ότι βίαζαν την ίδια και τον αδερφό της από μικρή ηλικία, ανέφερε ότι έχουν υπάρξει κι άλλα παιδιά θύματα κακοποίησης.

Η ίδια μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ανέφερε πως πέρασε ένας χρόνος μετά την καταγγελία και είπε ότι «μετά την καταγγελία σε βάρος του πατέρα, έγινε καταγγελία στην Εισαγγελία Ανηλίκων, η οποία διέταξε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, η οποία απέδειξε ότι, το 17χρονο σήμερα παιδί δεν έχει κάποιο πρόβλημα και το Σεπτέμβριο του 2018, τους κάλεσαν να καταθέσουν τα θύματα και οι γονείς. Έγινε η καταγγελία το 2017 και τους κάλεσαν από τη ΓΑΔΑ το 2018».

Έπειτα, δήλωσε πως το ένα θέμα είναι ο χρόνος για τη διερεύνηση της καταγγελίας, αλλά το άλλο «το κατά πόσο έχει διερευνηθεί η καταγγελία, γιατί ουδέποτε έγινε έρευνα στα σπίτια των καταγγελλόμενων ότι και τα παιδιά είχαν καταγγείλει ότι, τους βιντεοσκοπούσαν την ώρα της κακοποίησης, ότι κακοποιούνταν κι άλλα παιδιά, που τα είχαν δει με τα μάτια τους και ότι υπήρχαν φωτογραφίες στα σπίτια τους».