Για τον 25χρονο που ομολόγησε ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 52χρονο στην Καβάλα μίλησαν την Παρασκευή (23/9) συγγενείς του εξηγώντας πως δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα έχουν συμβεί. «Ήταν το πιο καλό παιδί» ανέφερε η γιαγιά του ενώ ο θείος του επεσήμανε πως ο νεαρός «δεχόταν απειλές από τη δουλειά του».

Στην εκπομπή του Mega «Live News» μίλησαν στενοί συγγενείς του καθ΄ομολογίαν δράστη, οι οποίοι έκαναν λόγο για ένα φιλότιμο παιδί.

«Όλα έγιναν ξαφνικά και απότομα. Κανένας μας δεν ήξερε τίποτα. Εγώ όταν είδα που ήρθε η Ασφάλεια το πρωί και πήρε όλη την οικογένεια, άρχισαν να μου μπαίνουν υποψίες. Νόμιζα ότι τους κάλεσαν όλους από το εργοστάσιο» είπε ο θείος του 25χρονου.

«Το παιδί δεχόταν απειλές από τον 52χρονο καθημερινά. Όταν σχολούσε από τη δουλειά ερχόταν και μου τα έλεγε. Το παράπονό του ήταν γιατί δεν έπαιρνε άδεια, τον κρατούσε εκεί για να καθαρίζει τα φρεάτια. Αυτό το παιδί το μεγάλωσα με τα χέρια μου» συμπλήρωσε.

«Είναι ένα παιδί από τα λίγα, έχω μεγάλο πόνο» λέει η γιαγιά του

Φανερά συγκλονισμένη η γιαγιά του 25χρονου από την πλευρά της ανέφερε «έχω μεγάλο πόνο. Είναι ένα παιδί από τα λίγα, το πιο φιλότιμο από όλα τα εγγόνια μου». «Ήταν το πιο καλό παιδί» πρόσθεσε.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή του Mega «Live News» ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος οι κάτοικοι της Χρυσούπολης είχαν αρχίσει να στρέφουν τις υποψίες τους στο πρόσωπο του 25χρονου, καθώς είχαν δει τη μηχανή του να περνά από την περιοχή εκείνο το πρωί. Μάλιστα, υπογράμμισαν πως πρόκειται για μία χαρακτηριστική μηχανή, που ελάχιστοι έχουν στην περιοχή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες εκείνο που τους έκανε εντύπωση είναι ότι εκείνη την ημέρα ο νεαρός χρησιμοποίησε τη μηχανή του για να μετακινηθεί προς το λατομείο, ενώ συνήθως έπαιρνε το λεωφορείο μαζί με τους άλλους εργάτες.

Οι κάτοικοι αναφέρουν επίσης πως είδαν τον 25χρονο να οδηγεί σαν ζαλισμένος τη μηχανή.