Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 52χρονου στη Χρυσούπολη, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά έξω από το χώρο εργασίας του σε μαρμαράδικο στην περιοχή της Κεραμωτής. Ο δράστης τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και τον τραυμάτισε θανάσιμα στην καρδιά.

Η αστυνομία προχώρησε σήμερα το πρωί στη σύλληψη ενός 25χρονου άντρα από τη Χρυσούπολη. Ο συλληφθείς, που ήταν πρώην συνάδελφος του θύματος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φέρεται να ομολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι θεωρούσε τον 52χρονο ως υπαίτιο για την απόλυσή του από τη δουλειά και ότι στο παρελθόν του είχε ασκήσει bullying, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο 25χρονος αναμένεται μέχρι το μεσημέρι να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τέσσερα άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον του 25χρονου κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας για υπόθαλψη εγκληματία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News», οι κάμερες είχαν καταγράψει τόσο τον δράστη, όσο και τη διαδρομή που ακολούθησε, με το αντίστοιχο υλικό να εξετάζεται εξονυχιστικά από τις αρχές. Ο δράστης λοιπόν, φέρεται πως αφού πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε το θύμα του, διέφυγε με τα πόδια μέσα από ένα διπλανό χωράφι και στη συνέχεια επιβιβάστηκε στη μηχανή του και κατευθύνθηκε προς τη Χρυσούπολη.

Έτσι, με βάση την εκπομπή του Mega, η αστυνομία είχε σκιαγραφήσει τον βασικό ύποπτο, ενώ το κίνητρο της επίθεσης φέρεται να είναι προσωπικού θέματος.

Το θύμα άφησε πίσω του σύζυγο και δύο παιδιά, ενώ οι φίλοι του έκαναν λόγο για έναν πολύ ήσυχο άνθρωπο που κοίταζε τη δουλειά του και δεν είχε αντιδικία με κανέναν.