Παρατείνεται η αγωνία για την εξαφάνιση του 64χρονου Σταύρου Ξυδέα στη Μάνη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 18 Αυγούστου. Η οικογένειά του, όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, απευθύνει έκκληση για πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

H ανακοίνωση της οικογένειας:

«Έκκληση προς όλους για τυχόν πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του, απευθύνει η οικογένεια του 64χρονου Ξυδέα Σταύρου του Μιχαήλ. Τα ίχνη του χάθηκαν στις 18 Αυγούστου στις 21:00 από το δασικό δρόμο Σαΐδονας προς το δάσος βασιλικής – Παναγίας Γιάτρισσας, στο ύψος της διασταύρωσης που οδηγεί στο Δ.Δ. Καστανέα Δυτικής Μάνης, όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο του παρκαρισμένο στην άκρη του δρόμου.

Παρακαλείται όποιος τον είδε να επικοινωνήσει με το Αστυνομικό Τμήμα Καρδαμύλης, 2721073209, ακόμα και ανώνυμα.

Επίσης, αν κάποιος έχει εντοπίσει τον Σταύρο Ξυδεα σε οποιαδήποτε περιοχή και σε οποιαδήποτε κατάσταση να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Οποιαδήποτε πληροφορία θα φανεί χρήσιμη.

Έχει ύψος 1.78και όταν εξαφανίστηκε φορούσε μπλε ανοιχτό τζιν παντελόνι, λευκό γαλάζιο με λεπτές ρίγες πουκάμισο και μαύρο παπούτσι τύπου μπόξερ.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο».

Έκκληση προς όλους για τυχόν πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του, απευθύνει η οικογένεια του 64…

Posted by Gaia Ethelontesmanis on Wednesday, August 24, 2022

Υπενθυμίζεται ότι ο 64χρονος έφυγε από το σπίτι του στη Σαϊδόνα για να μεταβεί στο δάσος της Βασιλικής, όπου διατηρεί μελίσσια, και έκτοτε δεν έχει δώσει κανένα σημείο ζωής.

Το όχημά του εντοπίστηκε την Παρασκευή στο δρόμο Εξωχωρίου – Δάσος Βασιλικής και όταν δυνάμεις της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, αλλά και της ΓΑΙΑΣ, ξεκίνησαν τις έρευνες, πρώτο σημείο ήταν η γύρω περιοχή. Στις έρευνες όπου συμμετείχε και εκπαιδευμένος σκύλος καθώς και drone, δεν εντοπίστηκε κάτι.

Στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα σημειώματα, μεταξύ αυτών ένα που έγραφε για τον καθηγητή Λιαντίνη, ο οποίος το 1998 είχε αποφασίσει να εξαφανιστεί και τελικά εντοπίστηκε νεκρός το 2005 σε μια σπηλιά του Ταϋγέτου. Οι έρευνες συνεχίζονται πλέον από πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, εθελοντές της ΓΑΙΑΣ, όπως και άλλων ομάδων.