Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχτηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/7) το δημαρχείο στο Αιγάλεω. Τα άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους προκάλεσαν μεγάλες υλικές ζημιές εξωτερικά του ισογείου και στην είσοδο του κτιρίου, ενώ επιτέθηκαν λεκτικά και στον υπάλληλο φύλακα, ο οποίος βρισκόταν στον χώρο της εισόδου.

Την επίθεση καταδικάζει με ανακοίνωσή του ο δήμος και τονίζει: «Οποιαδήποτε μορφή βίας δεν μπορεί να είναι ανεκτή».

Από τη πλευρά του, ο δήμαρχος Γιάννης Γκίκας σε ανάρτηση του καταδικάζει απερίφραστα την αναίτια επίθεση, σημειώνοντας: «Τέτοιες ενέργειες λειτουργούν υπονομευτικά στην προσπάθεια για αναβάθμιση της τοπικής κοινωνίας. Πιστοί στις αρχές και τις αξίες μας θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, για τους συμπολίτες μας».

Βαρβιτσιώτης: Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση από κουκουλοφόρους στο δημαρχείο Αιγάλεω

«Καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση από κουκουλοφόρους στο Δημαρχείο Αιγάλεω», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στον δήμαρχο Γιάννη Γκίκα και τους εργαζόμενους. Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να τρομοκρατήσουν την τοπική κοινωνία δεν θα τα καταφέρουν. Είμαστε ενωμένοι απέναντι στη βία», προσθέτει.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: aigaleo.gr