Σοκ προκαλεί το βίντεο ντοκουμέντο από ξυλοδαρμό ενός 13χρονου από 16χρονο στη Νέα Κηφισιά. Οι γονείς του παιδιού μετέφεραν τον γιο τους με αίματα στο νοσοκομείο και πρόκειται να καταθέσουν μήνυση.

Το βίντεο έφερε στο «φως» η εκπομπή LiveNews του Mega, με τον 16χρονο να ρίχνει γροθιές στο θύμα του και στη συνέχεια να τον κλωτσάει στην πλάτη.

«Ήταν στην ταβέρνα του φίλου του και 12 η ώρα ξεκίνησε να γυρίσει στο σπίτι. Την ώρα λοιπόν που προχώραγε του φωνάζει κάποιος: “Ε ψιτ φίλε;” γυρνάει δεν βλέπει κανέναν, του ξαναφωνάζει: “Ε ψιτ φίλε” ξαναγυρνάει και του λέει: “είχες πάει σπίτι της την Έλενα;”, λέει: “γιατί;”, λέει: “την είχες πάει;” και λέει: “ναι”.

Μαζί με άλλους δύο πήγαν ένα κοριτσάκι από την παρέα στο σπίτι της και αρχίζει και του σκάει μπουκέτα στα καλά καθούμενα, αρχίζει και τον κλωτσάει ασταμάτητα και ο δικός μου φωνάζει: “Γιατί; Γιατί με βαράς; Τι έκανα; Τι είπα;”», δήλωσε η μητέρα του 13χρονου.

Οι γονείς του 13χρονου πήγαν στην αστυνομία κατέθεσαν όλα τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους και έκαναν μήνυση σε βάρος του 16χρονου. Μία εβδομάδα μετά, όπως ισχυρίζονται, δεν έχει γίνει το παραμικρό, την ώρα που το παιδί τους, φοβάται να βγει βόλτα ξανά έξω με τους φίλους του.