Σκηνές από ταινία δράσης του Hollywood εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ στην Αθήνα με νεκρό έναν κακοποιό και ακόμη τέσσερις τραυματίες εκ των οποίων οι δύο αστυνομικοί.

Όλα ξεκίνησαν στην οδό Κουρτίδου στα Κάτω Πατήσια, όταν στη συμβολή με την οδό Γεωργίου Νάζου οι οδηγοί δύο ΙΧ αυτοκινήτων διαπληκτίστηκαν και ο ένας εξ αυτών έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε τον άλλον τραυματίζοντάς τον. Ο συνοδηγός του ατόμου του τραυματίστηκε, βγήκε στον δρόμο και άρχισε να τρέχει με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει έτερο όχημα και να τον τραυματίσει.

Λήστεψε βενζινάδικο με την απειλή όπλου

Στη συνέχεια ο ένοπλος άνδρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες οδηγούσε ένα κλεμμένο μαύρο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Toyota, κινήθηκε προς την περιοχή των Αγίων Αναργύρων όπου σταμάτησε σε βενζινάδικο με την απειλή πιστολιού λήστεψε τον υπάλληλο που βρισκόταν εκείνη τη στιγμή εκεί.

Λίγα λεπτά αργότερα, στη Λεωφόρο Δημοκρατίας, αστυνομικοί εγκλωβίζουν το ύποπτο όχημα και ζητούν από τον οδηγό να κατέβει. Αυτός όχι μόνο δεν υπακούει αλλά πυροβολεί προς το μέρος τους τραυματίζοντας δύο αστυνομικούς οι οποίοι έχουν μεταφερθεί στο 401ΓΣΝΑ (σ.σ. έχουν χτυπηθεί σε χέρι και σε ωμοπλάτη).

Οι αστυνομικοί απάντησαν στα πυρά με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του δράστη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το άτομο είναι ρομά και επιχείρησε να διαφύγει προς καταυλισμό της περιοχής.