Να λύσουν το κουβάρι της υπόθεσης που έχει σοκάρει το πανελλήνιο και αφορά την αυτοκτονία 14χρονου στον Κολωνό προσπαθούν οι Αρχές. Φως στα αίτια που οδήγησαν το αγόρι να βάλει τέλος στη ζωή του αναμένεται να ρίξει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. που κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό του.

Όπως ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (17/5) ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, «έχουν κατασχεθεί τα τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές συσκευές του παιδιού, ελέγχονται από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και θα δούμε τι κρύβεται από πίσω. Θα φανεί αν το έκανε, λόγω του παιχνιδιού στο Tik Tok ή είχε δεχθεί bullying». 

«Να μπουν ψυχολόγοι και αστυνομικοί στα σχολεία» τόνισε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ αναμένεται να ελεγχθεί αν ο μαθητής κατέγραφε με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου την αυτοκτονία του και αν το έκανε σε live μετάδοση. Από αυτό, κατά τις ίδιες πληροφορίες θα κριθεί αν ο θάνατός του σχετίζεται με επικίνδυνα παιχνίδια του διαδικτύου, όπως το Blackout Challenge. 

Συμμαθητές του 14χρονου ανέφεραν στον ΣΚΑΪ πως υπάρχουν περιστατικά bullying στο σχολείο που φοιτούσε το αγόρι, ενώ δήλωσαν ο ίδιος λίγες ώρες πριν την αυτοκτονία του δέχτηκε επίθεση από συμμαθητές του, οι οποίοι όπως καταγγέλλεται του πετούσαν νεράντζια, τον έβριζαν και τον απειλούσαν.  

Ο διευθυντής του σχολείου όμως σημείωσε ότι δεν είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψή του διαψεύδοντας τους μαθητές.