Νέα δεδομένα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τους θανάτους των παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Τα νέα πορίσματα που αφορούν τη Μαλένα και την Ίριδα ακυρώνουν πλήρως τα παλιά. «Άρα, το πιθανότερο είναι να μιλήσουμε για εγκληματική ενέργεια, για δολοφονία των δύο παιδιών» τόνισε το πρωί της Τρίτης (26/4) ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το πόρισμα Καλογρηά – Καρακούκη είναι έτοιμο. Δεν έχει παραδοθεί ούτε έχει δοθεί στην δημοσιότητα ακόμη», είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Όπως τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας, οι δύο έμπειροι ιατροδικαστές που ανέλαβαν να ελέγξουν τις εκθέσεις των συναδέλφων τους για τα αίτια θανάτου των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη, «ακυρώνουν πλήρως τα αρχικά πορίσματα των ιατροδικαστών για τους θανάτους και της Μαλένας και της Ίριδας».

«Άρα, το πιθανότερο είναι να μιλήσουμε για εγκληματική ενέργεια, για δολοφονία των δύο παιδιών. Αναμένονται νέες προσαγωγές υπόπτων που θα κληθούν να μιλήσουν. Είναι πολύ πιθανό όταν κατατεθούν τα δύο πορίσματα, να γίνει η απαρχή νέων συλλήψεων» δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στην εκπομπή αναφέρθηκαν και πληροφορίες για την κατάσταση της Ρούλας Πισπιρίγκου, που φέρεται να «κατέρρευσε» χθες, ημέρα του Αγίου Γεωργίου, κατά την οποία θα γιόρταζε, εάν ζούσε η άτυχη κόρη της, Τζωρτζίνα, για τον θάνατο της οποίας έχει προφυλακιστεί.