«Εμείς δεν έχουν συνηθίσει ούτε στις κάμερες να βγαίνουμε, ούτε στους δημοσιογράφους να μιλάμε» υποστήριζε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα πριν από περίπου 1,5 μήνα μιλώντας για τον θάνατο της Ίριδας και προσπαθώντας να εξηγήσει το «μπέρδεμα» με την ώρα που έφυγε από τη ζωή η κόρη της.

Ενώ οι Αρχές διέταξαν νέες ιατροδικαστές εξετάσεις για τα δύο νεκρά παιδιά από την Πάτρα, την Ίριδα αλλά και τη Μαλένα και η μητέρα τους βρίσκεται στη φυλακή κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας η εκπομπή Tlive έφερε στη δημοσιότητα τη συνομιλία που είχαν με την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Έλεγε ότι δεν γνώριζε την ακριβή ώρα θανάτου της Ίριδας

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha η 33χρονη στις 17 Μαρτίου είχε υποστηρίξει ότι δεν γνώριζε την ακριβή ώρα θανάτου της έξι μηνών κόρης της Ίριδας.

«Απλά να ξεκαθαρίσω λίγο με τις ώρες. Επειδή εμείς δεν έχουν συνηθίσει ούτε τις κάμερες να βγαίνουμε, ούτε στους δημοσιογράφους να μιλάμε, ούτε τίποτα. Πρώτον, όλη αυτή η περίοδος, είμαστε όλοι σε σύγχυση, όλοι. Δηλαδή και αυτό που αναλύεται από τον κάθε, μην πω τώρα καμία κουβέντα, είναι αν ήτανε και επτά και τριανταεπτά. Το παιδί είχε καταλήξει από το πρωί» επεσήμανε στις 24 Φεβρουαρίου στην εκπομπή Tlive η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλώντας για την ώρα που κλήθηκε το ασθενοφορό ώστε να παραλάβει το μόλις έξι μηνών βρέφος.

«Η ώρα είναι απροσδιόριστη για να το ξεκαθαρίσουμε κι αυτό. Η γυναίκα είπε, η κυρία Τσιόλα είπε ότι είναι απροσδιόριστη, δεν μπορεί να πει περίπου όμως είναι γύρω στις οκτώ με εννιά… Περίπου οκτώ με εννιά εικάζει εκείνη βάση έτσι όπως εξέτασε το παιδί. Τι να σας πω κι εγώ… Ξέρω που τα βρίσκουνε;» ανέφερε τότε εστιάζοντας στην ώρα θανάτου της κόρης της.

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί καθυστέρησε το ασθενοφόρο, σύμφωνα με τα λεγόμενα της αδερφής της Ρούλα Πισπιρίγκου, Δήμητρας η 33χρονη είχε επισημάνει: «Εντάξει στην κατάθεσή της είχε πει τις ώρες και τα λοιπά» ενώ δεν είχε δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.