Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί το πανελλήνιο τις καταιγιστικές εξελίξεις στο δράμα της Πάτρας, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πιπισπιρίγκου και την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος της, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της μεγαλύτερης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου αποκάλυψε το βράδυ της Τετάρτης ότι δέχθηκε απειλές τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του. «Με πήρε τηλέφωνο η μάνα μου, επειδή έκανα μια ανάρτηση στο Facebook, ότι την πήρε τηλέφωνο η Ρούλα και την απείλησε. Σήμερα το έμαθα. Την πήρε τηλέφωνο και την απείλησε και της είπε ότι αν δεν κατεβάσει την ανάρτηση ο γιος σου, θα τον βρουν άτομα δικά μου και θα έχει ο δικηγόρος μου πιο πολλή δουλειά. Και με παίρνει η μάνα μου στο καπάκι κι έκλαιγε. Αυτό που ήθελε θα το έκανε» δήλωσε μιλώντας στον Alpha.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Στο Ρίο υποψιάστηκαν ότι κάτι συμβαίνει» λέει η Άννα Μαστοράκου

Οι γιατροί στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου είχε νοσηλευτεί η 9χρονη Τζωρτζίνα, είχαν καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου λέει η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας.

«Η συμπεριφορά της είναι ανερμήνευτη. Υπήρχε μια διαδρομή της Τζωρτζίνας στα νοσοκομεία. Είχα εσωτερική πληροφόρηση. Τα νοσοκομεία της Πάτρας υποδέχθηκαν μόνο την Τζωρτζίνα. Η Μαλένα νοσηλεύτηκε στο Αγλαΐα Κυριακού, συνεπώς δεν είχαν γνώση του ιστορικού» είπε στον ΣΚΑΪ η πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας Άννα Μαστοράκου.