Με τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα αλλά και την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου ασχολήθηκε και η πρωινή εκπομπή του Alpha, Happy Day. Οι συντελεστές της εκπομπής ζήτησαν την συνδρομή δικηγόρου ώστε να ενημερωθούν για τις ποινές που αντιμετωπίζει η 33χρονη μητέρα εφόσον αποδειχτεί η ενοχή της για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο κύριος Γιάννης Βέρρας μίλησε στην εκπομπή και εξήγησε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη, δηλαδή την εσχάτη των ποινών. «Οποιοδήποτε ελαφρυντικό είναι δύσκολο να δοθεί στη συγκεκριμένη γυναίκα. Πρέπει να εκτίσει 20 χρόνια» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ίσως φτάσουμε σε σημείο τον λόγο να μην έχουν οι δικηγόροι στις εκπομπές αλλά οι ψυχίατροι».

Ο δικηγόρος τόνισε πως εάν αποδειχτεί ότι η μητέρα είναι ψυχιατρικά ασθενής «δεν μιλάμε για ποινές αλλά για μέτρα προστασίας» εννοώντας ότι θα κρατηθεί στη ψυχιατρική κλινική των φυλακών.

Ακόμα, όπως ανέφερε, και στην περίπτωση που καταδικαστεί τρις ισόβια δεν μπορεί να παραμείνει στη φυλακή πάνω από 25 χρόνια.