Τον τρόμο που έζησε όταν ένας νεαρός επιδειξίας έκανε άσεμνες χειρονομίες μπροστά στη βιτρίνα του καταστήματος που διατηρεί ο σύντροφός της περιέγραψε σε συνέντευξή της μία 28χρονη. Όπως μάλιστα αποκάλυψε αφού κοινοποίησε το βίντεο που έδειχνε τον νεαρό μία άλλη κοπέλα της είπε πως ο ίδιος μπήκε στην τουαλέτα της καφετέριάς της και βγήκε φορώντας σουτιέν και παλτό ενώ στη συνέχεια κατέβασε τα παντελόνια του»

Ο άντρας μπήκε μέσα στο κατάστημα του φίλου της κοπέλας όπου βρίσκονταν η ίδια και τη ρώτησε στα Αγγλικά αν υπάρχει τουαλέτα. Όταν του απάντησε «όχι» βγήκε έξω. Λίγο αργότερα όμως επέστρεψε, έκατσε μπροστά στη βιτρίνα του καταστήματος και άρχισε να κάνει άσεμνες χειρονομίες.

Μόλις η 28χρονη φώναξε τον φίλο της ο επιδειξίας τράπηκε σε φυγή. Η κοπέλα αποφάσισε να κοινοποιήσει στα social media το πρόσωπο του άνδρα αλλά και το βίντεο που τράβηξε με το κινητό της ενώ παράλληλα κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομία.

«Βρισκόμουν στο μαγαζί του συντρόφου μου, είχα έρθει να τον βοηθήσω στο κλείσιμο. Εκείνη την ώρα σκούπιζα. Μπήκε μέσα ένας νεαρός χωρίς μάσκα γύρω στα 30. Εξέτασε τον χώρο προσεκτικά να δει μήπως βρίσκεται κανένας και με ρώτησε εάν υπάρχει τουαλέτα. Ενώ υπάρχει του είπα ”όχι” γιατί φοβήθηκα. Βγήκε έξω και άναψε τσιγάρο» δήλωσε η 28χρονη στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ήταν σοκαριστικό»

«Μετά από τρία λεπτά τον είδα ακριβώς μπροστά στη γυάλινη πόρτα να με κοιτάζει. Δεν κατάλαβα τι έκανε. Φώναξα τον Κώστα και με το που με είδε πως κάποιον φώναξα έτρεξε. Το αγόρι μου δεν τον πρόλαβε. Εξαφανίστηκε. Μπήκε σε κάποια πυλωτή σίγουρα. Ήταν σοκαριστικό γιατί όταν ήρθε ξανά μπροστά στην πόρτα του μαγαζιού κατάλαβα πως ήθελε να μπει μέσα. Το επόμενο πρωί πήγα στην Αστυνομία και τους έδωσα τα βίντεο και από την κάμερα μέσα στο μαγαζί και από έξω και έγινε η μήνυση» συμπλήρωσε.

«Οι φίλοι με ώθησαν να το κοινοποιήσω στο Facebook για να ενημερώθουν και άλλα άτομα από την περιοχή και μία κοπέλα μου είπε πως έχει και η ίδια υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος της όπου μπήκε μέσα ο ίδιος άνδρας. Ρώτησε την κοπέλα που του έφτιαχνε τον καφέ εάν υπάρχει τουαλέτα και βγήκε φορώντας ένα σουτιέν και ένα παλτό. Κατέβασε τα παντελόνια του. Η κοπέλα από το σοκ της δεν το πίστευε. Εάν ήμουν μόνη, θα μου είχε κάνει κάτι πολύ κακό» δήλωσε η 28χρονη.