Ο Δημήτρης Λιγνάδης οδηγήθηκε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Την ίδια ώρα ο συνήγορος του, Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του αν και υποστήριξε πως «επιθυμούμε διακαώς την διεξαγωγή της δίκης» διευκρίνισε πως θα ζητήσει διακοπή της δίκης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

«Να κάνουμε δίκη με όλους τους κανόνες της δίκαιης δίκης, αν είναι αθώος να αθωωθεί, αν είναι ένοχος να τιμωρηθεί» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο συνήγορος υπεράσπισης σημειώνοντας πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει θέμα άμεσης εκδίκασης καθώς το 18μηνο προσωρινής κράτησης λήγει σε έξι μήνες.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κάθετε, ήδη, στο εδώλιο ενώ οι τρεις από τους καταγγέλλοντες βρίσκονται στο δικαστήριο και ο τέταρτος άνδρας, που έχει καταγγείλει τον σκηνοθέτη για βιασμό, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προσέλθει την ημέρα της κατάθεσής του.

Ήδη, μάλιστα, αρκετοί άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στην οδό Λουκάρεως και διαμαρτύρονται φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.