Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες στην Άρτα με θύμα έναν 33χρονο και έναν 16χρονο να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν μια παρέα κυνηγών, όλοι συγγενείς, πήγε να κυνηγήσουν αγριογούρουνα. Ξαφνικά ακούστηκε πυροβολισμός και ένας 33χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά του ανήλικου ανιψιού του, ο οποίος τον πέρασε για αγριογούρουνο.

Ο έφηβος, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του αμέσως μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», όταν ο ανήλικος συνειδητοποίησε ότι είχε σκοτώσει τον αγαπημένο θείο του, αδερφό του πατέρα του, άρχισε να φωνάζει «Σκότωσα τον θείο μου» και αυτοπυροβολήθηκε.

Προκειμένου να μπορέσει να αυτοπυροβοληθεί με την καραμπίνα του, φέρεται να τη στερέωσε σε δέντρο, να ξάπλωσε σε εμβρυική στάση και να έβαλε την κάνη στο στήθος, προτού τραβήξει την σκανδάλη, κατά την ίδια πηγή.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα στο αριστερό ημιθωράκιο, ενώ έφερε σοβαρά τραύματα και στον αριστερό πνεύμονα. Υπεβλήθη σε χειρουργείο και έγινε πνευμονεκτομή, μετέδωσε το ίδιο Μέσο.

Αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με κάτοικο του χωριού που μίλησε στο Newsbeast, η οικογένεια έχει παράδοση στο κυνήγι από την εποχή του προπάππου του 16χρονου, μισό αιώνα και βάλε τώρα. Κάθε αγόρι της οικογένειας έμπαινε μάλιστα από νωρίς σε αυτή τη διαδικασία.

Στο νοσοκομείο και η έγκυος μητέρα του 16χρονου

Η μητέρα του παιδιού που διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι σε κατάσταση σοκ και νοσηλεύεται και αυτή στο νοσοκομείο, συνεχίζει το ρεπορτάζ του Star.

Όμως και ο παππούς του 16χρονου και πατέρας του θύματος είναι σε κρίσιμη κατάσταση, αφού αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του πατέρα του 16χρονου καθώς και του θείου του, αδελφού του πατέρα του, οι οποίοι κατηγορούνται ο πρώτος για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ο δεύτερος για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της δασικής νομοθεσίας, καθώς ήταν δικό του το όπλο που χρησιμοποίησε ο νεαρός.

3/1/2022

Σε οικογενειακή τραγωδία κατέληξε το κυνήγι στην Άρτα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαίρης Τζώρα, το απόγευμα της Κυριακής ένας 16χρονος πυροβόλησε κατά λάθος τον θείο του. Ο 33χρονος κατέληξε, ενώ ο έφηβος υπό το βάρος των τύψεων του, έστρεψε το όπλο εναντίον του εαυτού του θέλοντας να τερματίσει την ζωή του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα στο θώρακα και τον λαιμό.#StarAlithies #ΑλήθειεςμετηΖήνα #ΖήναΚουτσελίνη Ζήνα Κουτσελίνη (Zina-frauzina Koutselini)

Posted by Αλήθειες με τη Ζήνα on Monday, January 3, 2022