Κάμερα ασφαλείας καταστήματος λιανικού εμπορίου (σ.σ. πώληση ρούχων και αξεσουάρ) κατέγραψε τις κινήσεις ενός «ταχυδακτυλουργού» που καταφέρνει να διαφύγει της προσοχής εργαζομένων και πελατών και να αρπάξει ένα κινητό τηλέφωνο.

Το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, σε κατάστημα επί της οδού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στη Νέα Σμύρνη. Ο κλέφτης, όπως φαίνεται και στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, φοράει μαύρη μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό, ενώ κρατάει στα χέρια του κάποια φυλλάδια τα οποία δήθεν μοιράζει. Κοιτάζει δεξιά, κοιτάζει αριστερά προκειμένου να διαπιστώσει αν κάποιος τον παρατηρεί και μόλις βεβαιώνεται ότι κανείς δεν έχει στραμμένο το βλέμμα προς το μέρος του, τότε αρπάζει το κινητό τηλέφωνο και γίνεται… καπνός.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι προκειμένου να μην κινήσει υποψίες, δεν φεύγει τρέχοντας από το κατάστημα λιανικού εμπορίου αλλά με σταθερό βήμα. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, αναζήτησε το κινητό της τηλέφωνο, δεν το βρήκε και μόνο όταν γύρισε πίσω τις κάμερες ασφαλείας αντιλήφθηκε τι έχει συμβεί.

Δείτε το βίντεο: