Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στον ανακριτή Έδεσσας, ο 33χρονος που συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό 17χρονης, επειδή εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν, μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αποφασίστηκε να του επιβληθούν οι εξής περιοριστικοί όροι:

  • απαγόρευση εξόδου από τη χώρα,
  • εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του,
  • απαγόρευση προσέγγισης της κοπέλας σε απόσταση 100 μέτρων,
  • καθώς και απαγόρευση κάθε είδους επικοινωνίας μαζί της, είτε τηλεφωνική είτε ηλεκτρονική.

Απολογούμενος, ο κατηγορούμενος έδωσε τη δική του θέση για το καταγγελλόμενο περιστατικό, αρνούμενος τις κατηγορίες που του αποδίδονται για αρπαγή ανήλικης, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

ενδοοικογενειακη βια ξυλοδαρμος

Το υποστηρίζει η πλευρά της ανήλικης

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ανήλικης, Αντώνη Ξυλουργίδη, ο 33χρονος την περίμενε έξω από το σπίτι της τα ξημερώματα της Κυριακής: «Ήταν κρυμμένος και την περίμενε καθώς γυρνούσε από έξοδο, την αιφνιδίασε και άρχισε να την χτυπάει και την έσυρε από τα μαλλιά μέχρι το αυτοκίνητό του».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι όταν ο φερόμενος ως δράστης συνειδητοποίησε ότι από τα χτυπήματα η κοπέλα αιμορραγούσε, την απείλησε να μην αναφέρει το περιστατικό στη μητέρα της.

Ο ίδιος επισήμανε, ακόμη, μιλώντας στο Newsbeast, πως «το κορίτσι και ο 33χρονος είχαν σχέση λίγο παραπάνω από ένα χρόνο αλλά λόγω του βίαιου χαρακτήρα του η κοπέλα αποφάσισε να σταματήσει τη σχέση τους». Μεταξύ άλλων, ο κ. Ξυλουργίδης είπε πως «ευτυχώς, η υγεία της κοπέλας είναι σε καλή κατάσταση».