Με λιγοστά στοιχεία στα χέρια τους οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής επιχειρούν να σκιαγραφήσουν τη δολοφονία του «Dirty Harry». Ο λόγος για τον πυγμάχο που το απόγευμα της Δευτέρας έπεσε νεκρός από τις σφαίρες αγνώστων εκτελεστών, έξω από γυμναστήριο – σχολή μαχητικών αθλημάτων στο Γαλάτσι.

Ένα από τα… ενδιαφέροντα στοιχεία της υπόθεσης είναι το γεγονός ότι το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης είχε πάνω του παραποιημένη αστυνομική ταυτότητα, όπου τον έδειχνε 35 ετών και όχι 44 –όσο πραγματικά είναι-. Μάλιστα, τις πρώτες ώρες μετά τη δολοφονία επικράτησε μεγάλη σύγχυση για την ηλικία του, καθώς άλλες πηγές τον ήθελαν 39 ετών! Τελικά την απάντηση έδωσε το σύστημα POL της ΕΛ.ΑΣ., όπου ήταν καταχωρημένα και τα πραγματικά στοιχεία του «Dirty Harry».

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν να αναζητούν απαντήσεις για τα κίνητρα της μαφιόζικης εκτέλεσης. Απαντήσεις που ενδεχομένως να βρίσκονται σε μία άλλη δολοφονία –τον Μάιο του 2021-, αυτή του επονομαζόμενου «Κεφάλα», ενός 58χρονου πρώην πυγμάχου με τον οποίον ο «Dirty Harry» διατηρούσε κάτι παραπάνω από φιλικές σχέσεις. Ή τουλάχιστον αυτό φαινόταν… Γιατί το γράφουμε αυτό;

Σύμπτωση; Ή… κάτι άλλο;

Επειδή τις τελευταίες ώρες ένα νέο στοιχείο από τη συγκεκριμένη εκτέλεση έρχεται να περιπλέξει τα πράγματα και να δημιουργήσει επιπλέον ερωτηματικά και εικασίες. Πιο αναλυτικά, ο 39χρονος πυγμάχος βρίσκονταν στο σημείο της δολοφονίας του «Κεφάλα» -έξω από καντίνα στη Μεταμόρφωση-, ωστόσο, ελάχιστα λεπτά πριν την εν ψυχρώ εκτέλεση του «θείου» του επικαλέστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast, σωματική ανάγκη και πήγε στην τουαλέτα, με αποτέλεσμα να γλιτώσει… από τα πυρά! Σύμπτωσή; Ή… κάτι άλλο;

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν έχουν κανένα στοιχείο που να δείχνει ότι ο «Dirty Harry» είχε σχεδιάσει ή δώσει εντολή για τη συγκεκριμένη μαφιόζικη εκτέλεση. Όμως, οι ισορροπίες στη νύχτα της βορειοανατολικής Αττικής φαίνεται πως αμέσως μετά άλλαξαν, αναπτύχθηκαν νέες «περίεργες» συμμαχίες Ελλήνων και Αλβανών ποινικών, με τον 44χρονο πυγμάχο σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Βέβαια, το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις η ΕΛ.ΑΣ. είναι τα κλειστά στόματα, καθώς αυτοί που γνωρίζουν είτε αποφεύγουν είτε φοβούνται να μιλήσουν.