Τον πατέρα της κατήγγειλε μια 16χρονη από την περιοχή του Αλμυρού στον Βόλο για άσεμνες πράξεις. Ο 43χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και πήρε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα. Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά της κόρης του.

Ο συνήγορος υπεράσπισης έκανε λόγο για πλεκτάνη που έστησε ο 32χρονος φίλος της ανήλικης, με στόχο να την απομακρύνει από το σπίτι που μένει με τον πατέρα και τη γιαγιά της, για να μείνει μαζί του. Το ανήλικο κορίτσι κατήγγειλε ότι ο πατέρας της τη χάιδεψε μέσα από το εσώρουχό της αναφέρει το magnesianews.gr.

Ο κατηγορούμενος είναι χωρισμένος και μένει με την κόρη και τη μητέρα του (που έχει και την επιμέλεια της ανήλικης) σε χωριό του Αλμυρού. Προθυμοποιήθηκε να απομακρυνθεί από το σπίτι που μένει, για να μην έρχεται σε επαφή με το κορίτσι και είπε ότι μπορούσε να μείνει στο σπίτι του αδελφού του στα Φάρσαλα. Ωστόσο, η εισαγγελέας έδρας πρότεινε και το Δικαστήριο δέχτηκε, να διατηρηθεί η κράτησή του μέχρι να δικαστεί σήμερα στο Αυτόφωρο.

Πλεκτάνη βλέπει η υπεράσπιση του 43χρονου

Ο κατηγορούμενος κατήγγειλε ότι έχει ειδοποιήσει την Αστυνομία να βρει την κόρη του, η οποία έφυγε από το σπίτι και πήγε να μείνει με τον 32χρονο φίλο της, στην περιοχή της Ν. Αγχιάλου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενο έκανε λόγο για πλεκτάνη, που προσπαθεί να στήσει ο 32χρονος, για να αποσπάσει την ανήλικη από το οικογενειακό της περιβάλλον και επικαλείται την παιδοψυχιατρική εξέταση του κοριτσιού, από την οποία προκύπτει ότι η ανήλικη δεν φέρει ψυχικά τραύματα.