Με προσοχή εξετάζει η Αστυνομία όλα τα δεδομένα που αφορούν στην υπόθεση του θανάτου ενός 52χρονου στην Αγία Τριάδα Αμφιλοχίας, στην οποία ως δράστης φέρεται ο 54χρονος αδελφός του. Σε βάρος του τελευταίου έχει σχηματισθεί δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο αδέλφια είχαν μεταβεί χθες το απόγευμα, στην αγροτική περιοχή Αγία Τριάδα Αμφιλοχίας, προκειμένου να κυνηγήσουν βοοειδή ιδιοκτησίας τους, που είχαν διαφύγει κατά το παρελθόν.

Κατά τη διάρκεια του κυνηγιού ο 54χρονος, πυροβόλησε, σύμφωνα με την Αστυνομία, τον 52χρονο αδερφό του, με κυνηγετικό όπλο, προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό του.

Σύμφωνα με ισχυρισμούς του 54χρονου, ο θανάσιμος τραυματισμός του αδελφού του, οφείλεται σε ατύχημα.

Επίσης στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση, συνελήφθη σήμερα το πρωί και ο 62χρονος ιδιοκτήτης του κυνηγετικού όπλου, το οποίο το κατείχε νόμιμα και είχε παραχωρήσει στον δράστη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ‘Αρτας, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Αμφιλοχίας, σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, εξετάζουν, στο πλαίσιο της προανάκρισης, με προσοχή όλα τα δεδομένα.