Τρόμο στην Πάτρα προκαλούσε ένας 30χρονος που συνελήφθη σήμερα Πέμπτη (18/11) ο οποίος κυκλοφορούσε εδώ και δύο εβδομάδες με ένα ρόπαλο και έσπαγε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου.

Άνδρες της αστυνομίας διεξήγαγαν έρευνες αρκετές ημέρες για τον εντοπισμό του, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν σήμερα. Ο 30χρονος αντιστάθηκε αρχικά, ωστόσο αφού τον συνέλαβαν τον μετέφεραν σε ψυχιατρική κλινική.

Η δράση του 30χρονου προκαλούσε φόβο στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Σκαγιοπουλείου με μια γυναίκα να αναφέρει ότι είχε ζημιά 500 ευρώ, ενώ άλλοι κάτοικοι είπαν στην εκπομπή ότι παρκάρουν σε άλλη γειτονιά γιατί φοβούνται αυτόν που σπάει τα αυτοκίνητα.

Σπάει αυτοκίνητα και φοβίζει καταστηματάρχες και περαστικούς

Εξετάζεται αν ο ίδιος ακολουθούσε κοπέλες

Σύμφωνα με το tempo24news.gr, σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία, ενώ έχει ενημερωθεί και το οικογενειακό του περιβάλλον προκειμένου από κοινού να αναληφθούν πρωτοβουλίες και να σταματήσει να προκαλεί φόβο σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων ακόμη και σε περαστικούς αλλά και καταστηματάρχες.

Σπάει αυτοκίνητα και φοβίζει καταστηματάρχες και περαστικούς

Παράλληλα, κάτοικοι της Πάτρας έχουν θορυβηθεί από άνδρα ο οποίος ακολουθεί γυναίκες, με τις αρχές να ερευνούν αν πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο.