Μετά από 7 ώρες διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον δράστη του εγκλήματος στην Ιεράπετρα και τους αστυνομικούς, ο συζυγοκτόνος πείστηκε να μην βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μόλις ο 54χρονος πλησίασε τους αστυνομικούς και τον μεγάλο του γιο που βρισκόταν στο σημείο τον προσέγγισαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο άνδρας που σκότωσε με 8 μαχαιριές της σύζυγό του συνελήφθη και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας.

Μία ξαδέρφη του συζυγοκτόνου ανέφερε σε δηλώσεις της πως ο 54χρονος είχε δει μία φωτογραφία της συζύγου του με φίλο του κι΄ αυτό ήταν που τον εξόργισε.

«Την απειλούσε πως θα την σκοτώσει και τον φοβόταν»: Σοκαριστική μαρτυρία φίλης της 48χρονης

Επιστήθια φίλη της αδικοχαμένης Νεκταρίας καταγγέλλει πως ο εν διαστάσει σύζυγός της την απειλούσε πως θα την σκοτώσει. «Τον θεωρούσε ικανό να το κάνει», είπε η φίλη του θύματος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η φίλη της 48χρονης αποκάλυψε αρχικά πως ο 54χρονος: «Την απειλούσε πως θα την σκοτώσει και μετά θα σκοτωθεί. Είχε δεχτεί λεκτική βία».

Στη συνέχεια η φίλη του θύματος ανέφερε: «Ήταν μαχήτρια της ζωής, αυτή δούλευε για να μεγαλώσει τα παιδάκια της».

«Φοβόταν για τη ζωή της. ήθελε να πάει σπίτι για να πάρει τα ρούχα της και φοβόταν. Την ρώτησα αν θεωρούσε πως μπορούσε να της κάνει αυτά που έλεγε και μου είπε πως τον θεωρούσε ικανό. Της είπα να μην πάει στο σπίτι», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η φίλη της 48χρονης για τη νέα γυναικοκτονία.