Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου με τον βιασμό ενός 8χρονου κοριτσιού, το οποίο νοσηλεύεται σε ίδρυμα του νησιού υπό την εποπτεία κοινωνικής λειτουργού και παιδιάτρου.

Ο βιασμός του ανήλικου κοριτσιού, επιβεβαιώθηκε από την εξέταση του ιατροδικαστή, Παναγιώτη Κοτρέτσου, ο οποίος εντόπισε τραύματα στα γεννητικά όργανα.

Η 8χρονη είναι υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου η οποία απαγόρευσε το παιδί να έχει οποιαδήποτε επαφή με συγγενικά πρόσωπα.

Το κοριτσάκι φιλοξενείται σε δομή και παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό και παιδίατρο ενώ οι Αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα για τον δράστη του βιασμού της 8χρονης και, όπως μετέδωσε το Mega, θα ερευνηθούν όλα τα πρόσωπα που έρχονταν σε επαφή μαζί της.

Βιασμός 8χρονης στη Ρόδο: «Το πήραν στο ορφανοτροφείο γιατί το είχαν βιάσει» λέει η γιαγιά της

«Κλαίω από το πρωί. Εμείς τα μεγαλώσαμε. Το πήραν στο ορφανοτροφείο γιατί το είχαν βιάσει» είπε μιλώντας στο Star η γιαγιά της 8χρονης.

«Η κόρη μου έχει 4 παιδιά από διαφορετικούς συζύγους. Ο πατέρας της 8χρονης είναι στα καράβια, λείπει καιρό και παίρνει τηλέφωνα. Αυτός δεν δίνει διαζύγιο στην κόρη μου. Αυτός τη θέλει αλλά αυτή έμπλεξε με κάποιον. Είναι παράξενο παιδί ανέκαθεν. Ο Θεός με έχει καλά ακόμα να τα μεγαλώνω (σ.σ. τα παιδιά)» συνέχισε. Σε ερώτηση για το αν είχε διαπιστώσει πως συνέβαινε κάτι στην 8χρονη απάντησε: «έλειπε ο πατέρας του, μίλαγε μαζί του, ήταν χαρούμενο. Τώρα τελευταία έγινε ο βιασμός, δεν ξέρω ποιος».