Απειλές για τη ζωή της δεχόταν το 31χρονο μοντέλο, Αφροδίτη Μπάρμπα, που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου 21 Αυγούστου στη Γλυφάδα για διακίνηση ναρκωτικώνσύμφωνα με τον δικηγόρο της.

«Όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά. Αρκετές πλευρές ήθελαν η εντολέας μου να έχει αυτή την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα εναντίον της ενάμιση μήνα πριν που έλεγαν ότι θα καταστραφεί η ζωή της, το παιδί της και η ίδια», υποστήριξε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μιλώντας στο Mega.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος ανέφερε ότι η εντολέας του καταγγέλλει πως η υπόθεση είναι στημένη, ενώ υποστήριξε ότι υπήρχαν τρεις και παραπάνω πλευρές που την είχαν προειδοποιήσει με μηνύματα τις τελευταίες ημέρες.

«Δεχόταν απειλές για τη ζωή της τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Υπήρχαν επαγγελματικές δραστηριότητες και προσωπικές σχέσεις που δεν τελείωναν πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Καταγγέλλει ότι είναι στημένη η υπόθεση. Ζητήσαμε την πραγματογνωμοσύνη όσον αφορά το DNA τα αποτυπώματα στα σακουλάκια κοκαΐνης. Δεν είναι χρήστης ουσιών ή διακινήτρια. Δεν ήταν καλά κρυμμένα τα ναρκωτικά, ήταν κάτω από το κάθισμα.», ανέφερε ο δικηγόρος.

«Η εντολέας μου σταμάτησε στον έλεγχο της αστυνομίας. Δεν βρέθηκε τίποτα στο σπίτι της στον μετέπειτα έλεγχο που έγινε. Δεν καταγγέλουμε λάθος ή παγίδα από την αστυνομία. Δεν πήρε περίεργο τηλεφώνημα. Κάλεσε τον τότε δικηγόρο της. Ο έλεγχος έγινε το βράδυ, πήγαινε στα γενέθλια της αδερφής της. Ένας άνθρωπος που διακινεί ναρκωτικά θα είχε κάποια άλλη κάλυψη», συμπλήρωσε.

«Θα αποδειχθεί στην ανάκριση ποια πλευρά έστησε την υπόθεση. Θα πούμε στις ανακριτικές αρχές ποιες ήταν οι τρεις και παραπάνω πλευρές που την είχαν προειδοποιήσει και με μηνύματα το τελευταίο διάστημα», τόνισε.

Στο μεταξύ κατηγορηματική είναι και η μητέρα της, επισημαίνοντας ότι η κόρη της είναι αθώα. «Η Αφροδίτη είναι αθώα, της την έχουν στήσει. Ούτε καν έχει κάνει χρήση ποτέ της. Είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού και ούτε κατά διάνοια θα έμπαινε στη διαδικασία να μπλέξει σε τέτοιες καταστάσεις. Η κόρη μου κατηγορείται, δεν έχει κριθεί ένοχη. Όμως όπως παρουσιάζεται το θέμα, φαίνεται σα να έχει διαπράξει όσα την προσάπτουν», αναφέρει.

Υπενθυμίζεται ότι η 30χρονη συνελήφθη μετά από μπλόκο της αστυνομίας στη Γλυφάδα, όταν κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια.

Η στάση της κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών

Η στάση της, σύμφωνα με τα όσα φέρονται να είπαν στην κατάθεσή τους οι αστυνομικοί που ήταν παρόντες, τους κίνησε τις υποψίες.

«Στο σήμα που κάναμε στην οδηγό για να σταματήσει, φάνηκε ιδιαίτερα ανήσυχη και πανικοβλημένη. Αυτή η συμπεριφορά κρίθηκε ιδιαίτερα ύποπτη και αποφασίσαμε, εκτός του τυπικού ελέγχου, να διενεργήσουμε και έρευνα στο όχημα. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, η οδηγός τηλεφωνούσε σε άγνωστο άτομο και ήταν ιδιαίτερα ανήσυχη και σε σύγχυση. Με το που αντιλήφθηκε ότι εντοπίσαμε τα ναρκωτικά, έχασε τη ψυχραιμία της και μας είπε «τι είναι αυτά; Ναρκωτικά; Εσείς μου βάλατε» και ταυτόχρονα μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε «Πάρε δικηγόρο».

Το μοντέλο ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί και θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον του ανακριτή την Πέμπτη.