Πειθαρχικά ελέγχεται δικηγόρος της Αθήνας, Σταυρούλα Τομαρά, με αφορμή αναρτήσεις της σχετικά με την εξέλιξη της καταστροφικής φωτιάς στην Αττική καθώς θεωρήθηκαν «αναξιοπρεπείς που δεν συνάδουν με την ιδιότητα του δικηγόρου».

Σε μια από τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που την έφεραν στη θέση του ελεγχόμενου η δικηγόρος φέρεται να αναφέρει: «Εγώ κάνω προσευχή και βουντού να καούν και η Εκάλη και το Καστρί γιατί μόνο έτσι θα πέσει αυτή η άχρηστη κυβέρνηση».

Μέλος του πειθαρχικού Συμβουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε αναφορά για το θέμα το οποίο θα εξεταστεί από το αρμόδιο πειθαρχικό συμβούλιο.

Στη συνέχεια η κα. Τομαρά προσπάθησε να… μαζέψει την προηγούμενη ανάρτηση, κάνοντας λόγο για «παρερμηνεία»: «διευκρινίζω, γιατί παρερμηνεύτηκε το νόημα της ανάρτησης μου. Ήταν μεταφορικό. Η αναφορά σε Εκάλη και Καστρί αφορούσε τόπους που τυγχάνουν επιλεκτικής αστυνόμευσης, φύλαξης και πυροπροστασίας λόγω πολιτικών επιρροών και όχι λόγω θεσπισμένων κριτηρίων αξιολόγησης/επικινδυνότητας».