Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, κατηγορούμενα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για ημεδαπούς (τρεις άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 24, 19, 18 και 22 ετών, οι συλλήψεις των οποίων πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα στoν Ωρωπό και τη Νέα Κερασούντα Πρέβεζας.

Στο πλαίσιο των ελέγχων, κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, συνολικά 167,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, συνελήφθησαν στον Ωρωπό, δύο ημεδαποί, 24 και 22 ετών, καθώς μετά από έρευνες στα σπίτια τους με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 53,9 γραμμαρίων.
  • δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές με υπολείμματα κάνναβης.
  • ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, για το οποίο είχε δηλωθεί ψευδώς απώλεια.
  • το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του 24χρονου, συνελήφθη και ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με κάνναβη, βάρους 1,3 γραμμαρίων.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη στη Νέα Κερασούντα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Πρέβεζας, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους 112,5 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.