Ο δικηγόρος του 22χρονου επιδειξία, σχολιάζοντας το βίντεο που δημοσιοποίησε η νεαρή κοπέλα από τη Νέα Σμύρνη και στο οποίο φαίνεται ο δράστης που την ακολουθούσε να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικία της με το μόριό του σε κοινή θέα.

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του επιδειξία μιλώντας στο T-Live, ο 22χρονος δεν έδειξε ποτέ το μόριό του, τονίζοντας πως στο βίντεο φαίνεται ότι ο αντίχειρας του αριστερού του χεριού, φαίνεται σαν να είναι το μόριο.

«Μέχρι στιγμής, δεν εξεφράσαμε κάποια γνώμη γιατί περιμέναμε να δούμε τι γίνεται. Ξεκίνησε ένας απαράδεχτος πόλεμος ανεξέλεγκτων δηλώσεων, γίνονταν ακόμα και περιγραφές επί νομικών ζητημάτων από τις παθούσες. Στο βίντεο που βλέπει κάποιος που βρίσκεται σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας, όλοι γνωρίζουν τον άνθρωπο αυτό, βλέπει να έχουν καλυφθεί τα γεννητικά του όργανα, επίτηδες για να μη φαίνονται. Κάνει λοιπόν τον συνειρμό αυτός που βλέπει το βίντεο ότι εκεί εκτίθενται πλήρως αυτά τα γεννητικά όργανα» ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «κανένας δεν ασχολήθηκε με αυτό το βίντεο, που είναι παράνομο αποδεικτικό μέσο γιατί πρόκειται για πλημμέλημα, και δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθεί, έπρεπε η συγκεκριμένη παθούσα να το δώσει στην αστυνομία και η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Εάν δείτε το βίντεο προσεκτικά, εμένα δεν μου μοιάζει αυτό το πράγμα να είναι κάτι από αυτό που καταμαρτυρείται, γιατί η βερμούδα είναι μέχρι πάνω. Μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο.

«Η κοπέλα δεν είπε ποτέ ότι είδε ζωντανά τα γεννητικά όργανα, είπε ότι τα είδε από το βίντεο. Όταν στρίβει μάλιστα για να φύγει ο 22χρονος, αν κάνετε μία ανάλυση που κανένας δεν την έχει κάνει, ότι ο αντίχειρας του αριστερού χεριού, φαίνεται σαν να είναι το μόριο. Η παθούσα πιστεύει ότι είδε τα γεννητικά του όργανα από το βίντεο. Δεν της τα έδειξε ποτέ ζωντανά τα γεννητικά του όργανα. Εγώ βλέποντας αυτό το βίντεο, δεν βλέπω αντρικό μόριο» είπε ο δικηγόρος.

Σημειώνεται ότι η δίκη, που είχε οριστεί για σήμερα αναβλήθηκε καθώς τα μέτρα για τον κορονοϊό επιβάλλουν τη διεξαγωγή δικών που αφορούν κρατούμενους κατηγορούμενους, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.