Στο εδώλιο θα καθίσει και πάλι την ερχόμενη Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021, ο 22χρονος φοιτητής ο οποίος  κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Ο νεαρός κατηγορούμενος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, ζήτησε αναβολή από το Αυτόφωρο Μονομελές προκειμένου να προσέλθουν να καταθέσουν μάρτυρες και οι παθούσας.

Στο φως πάντως έρχονται διαρκώς ολοένα και περισσότερα στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν χθες (09.05) από το MEGA, μία κοπέλα ηλικίας 22 ετών τον έχει καταγγείλει για απόπειρα βιασμού. Συγκεκριμένα, το περαστικό συνέβη στις 6 Αυγούστου του 2020. Η κοπέλα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην πόρτα του σπιτιού της και ετοιμαζόταν να ανοίξει με τα κλειδιά της. Ωστόσο δεν πρόλαβε να μπει και φέρεται να δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο, ο οποίος φέρεται να προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι.

Όπως καταγγέλλει, την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βάλει μέσα στην είσοδο, προφανώς για να κάνει πράξη τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του. Όμως η κοπέλα αντιστάθηκε σθεναρά και πάνω στην πάλη κατάφερε να του κατεβάσει τη μάσκα. Εκείνος, επειδή προφανώς η κοπέλα μπορούσε να δει το πρόσωπό του, τρόμαξε και έφυγε.

Η κοπέλα αμέσως πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως κατήγγειλε το περιστατικό κατά αγνώστων -τότε- δραστών και σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία βρίσκεται στον εισαγγελέα, με το αδίκημα της απόπειρας βιασμού.

Τι λέει ο δικηγόρος του 22χρονου

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης, κατά την έξοδό του, δήλωσε: «Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη», ενώ συμπλήρωσε σχετικά με δήλωση που φέρεται να έκανε ο νεαρός κατηγορούμενος περί «βίτσιου να ακολουθεί ωραίες γυναίκες» ότι «δεν έγινε ποτέ».

«Θέλω να αναφερθώ σε μια δήλωση που φέρεται να έκανε ότι το “έχει βίτσιο να ακολουθεί ωραίες γυναίκες”, δεν υπάρχει πουθενά και δεν έχει καταγράφει» ανέφερε.

Φωτογραφίες και βίντεο: Γιάννης Κέμμος