Την πόρτα της ΓΑΔΑ πέρασε η Ζήνα Κουτσελίνη σήμερα προκειμένου να απαντήσει σε ερωτήσεις των αξιωματούχων που «τρέχουν» την υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» εκτός από την επαγγελματική σχέση που είχε με τον Γιώργο Καραϊβάζ λόγω της συνεργασίας τους, είχαν αναπτύξει και οικογενειακή φιλία.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, τόσο η Ζήνα Κουτσελίνη όσο και οι συνεργάτες της εκπομπής ασχολούνται με το συγκεκριμένο θέμα ώστε να μπορέσουν να βρεθούν οι άνθρωποι που αφαίρεσαν τη ζωή του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ενοχλημένη η Ζήνα Κουτσελίνη με τις ανακρίβειες γύρω από το όνομα του Γιώργου Καραϊβάζ

Δημόσια τοποθετήθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη για δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στην έρευνα η οποία διεξάγεται για την εν ψυχρώ εκτέλεση του συνεργάτη της, Γιώργου Καραϊβάζ.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, μέσω της εκπομπής που παρουσιάζει στο Star, «Αλήθειες με τη Ζήνα», το μεσημέρι της Τρίτης, μετέδωσε τα στοιχεία που έχει εκείνη στα χέρια της σχετικά με την εξέλιξη της έρευνας για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Δεν θέλω να ακούγονται διάφορα που δεν είναι αλήθεια. Το δικό μας ρεπορτάζ “τρέχει” παράλληλα και νομίζω ότι έχουμε εκείνες τις πηγές που μπορούμε να δώσουμε την αλήθεια, να πούμε ότι η Στάθα, η σύζυγος του δεν έδωσε κατάθεση άλλες μέρες, όπως λένε. Η κατάθεση της δόθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο σπίτι της αγαπητό κοινό. Δεν ισχύουν όλα τα υπόλοιπα που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας» ανέφερε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη φανερά ενοχλημένη με τα δημοσιεύματα.

Στην συνέχεια, η παρουσιάστρια σημείωσε πως πήγε η ίδια στο σπίτι του Γιώργου Καραϊβάζ. «Το Σάββατο πήγα εγώ και ο κ. Καλλιακμάνης στο σπίτι μας το είπε κιόλας. Δηλαδή, όπως μας ρώτησαν αν ο Γιώργος εδώ είχε υπολογιστή, γιατί δεν το ήξερε εκείνη, γιατί η Στάθα δεν γνώριζε τα ρεπορτάζ του Γιώργου και όλα αυτά που έβγαζε στο φως. Ούτε ήξερε αν στο γραφείο του έχει υπολογιστή, γιατί ερχόταν κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ερχόταν μέσα στην σύσκεψη, συζητούσαμε και από εκεί και πέρα, κάναμε την εκπομπή και έφευγε. Δεν ήξερε αν υπάρχει υπολογιστής. Τη διαβεβαιώσαμε λοιπόν ότι υπάρχει υπολογιστής εδώ, ώστε να δοθούν όλα αυτά».

Σε ότι αφορά το pin του κινητού τηλεφώνου του Γιώργου Καραϊβάζ, τόνισε πως: «Η Στάθα έδωσε το pin του κινητού του Γιώργου, και δεν το βρήκαν από αλλού. Η ίδια έδωσε στην Αστυνομία το laptop του το Σάββατο».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη στο αυτοκίνητο του Γιώργου Καραϊβάζ και πώς συνδέεται με αυτό ο γιος του.

«Και να πω και κάτι που είναι πολύ σημαντικό και θέλω να το πω τώρα. Διότι ο Γιώργος είχε αγοράσει ένα αυτοκίνητο για το παιδί του. Την Παρασκευή λοιπόν, στην πρωινή σύσκεψη που είμασταν παρόντες όλοι, ήρθε όλο καμάρι και μας έδειξε το αυτοκίνητο του γιου του. Μάλιστα ήταν τόσο χαρούμενος που κατάφερε και πήρε το αυτοκίνητο αυτό στο γιο του που το έδειξε και στην κοπέλα που μας κάνει τα rapid tests. Αυτό που πρέπει να πω ότι μέχρι και την Τετάρτη το αυτοκίνητο το δικό του, το οδηγούσε ο γιος του. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό γιατί ο Γιώργος δε φοβόταν τίποτα. Τις τελευταίες μέρες ήταν πιο χαρούμενος από ποτέ. Δεν ένιωθε ότι απειλείται από κάπου. Δεν φοβόταν κάτι. Αν φοβόταν, ήταν δυνατόν ένας πατέρας να δώσει το αυτοκίνητο του στο γιο του; Δεν θέλει ούτε η οικογένεια να ακούγονται ανακρίβειες γιατί έτσι μπορεί να αποπροσανατολιστεί η έρευνα. Πρέπει να πάει σωστά» τόνισε η παρουσιάστρια στον «αέρα» της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».