Στα ίχνη του δράστη της επίθεσης με καυστικό υγρό στην Κυψέλη φαίνεται πως είναι οι αστυνομικοί, καθώς το άτομο που αναζητείται πιθανόν να είναι γνωστό στην γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η κατάθεση που έδωσε η έγκυος κοπέλα για το περιστατικό είναι ασαφής. Η ίδια παρόλο που περιγράφει το περιστατικό, αναφέρει πως δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να είναι ο δράστης. Ωστόσο οι αστυνομικοί θεωρούν ότι κάτι δεν τους λέει.

Την ίδια στιγμή από στοιχεία που συλλέγουν από το οικογενειακό περιβάλλον της γυναίκας φαίνεται πως ο δράστης είναι ένα άτομο από το παρελθόν της κοπέλας που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να είχε ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί της.

«Δεν ξέρω ποιος θα ήθελε να μου κάνει τόσο μεγάλο κακό»

Η επίθεση, σύμφωνα με το Mega, διαπιστώνεται ότι δεν σχετίζεται με την εγκυμοσύνη της και πως ο άντρας που την τραυμάτισε ελαφρά δεν είναι συγγενής της. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ θεωρείται πολύ πιθανό να είχαν ραντεβού στο σημείο που εκτυλίχθηκαν τα πάντα, με τον δράστη να θέλει όπως φαίνεται να την τρομάξει και να της στείλει μηνύματα για τη μελλοντική της στάση.

«Είμαι ακόμα σοκαρισμένη αλλά ευτυχώς το έμβρυο είναι καλά. Θυμάμαι ότι αιφνιδιάστηκα όταν είδα ένα άτομο να πετάγεται μπροστά μου και να μου κάνει επίθεση» είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς μέσα στο νοσοκομείο συμπληρώνοντας ότι «το μυαλό μου δεν μπορεί να πάει κάπου συγκεκριμένα. Δεν ξέρω ποιος θα ήθελε να μου κάνει τόσο μεγάλο κακό. Αμέσως μετά την επίθεση τηλεφώνησα στο ΕΚΑΒ για βοήθεια».

Η 25χρονη πήρε σήμερα το μεσημέρι εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό», όπου θα βρεθεί και πάλι την Παρασκευή. Εκείνη την ημέρα οι γιατροί θα την εξετάσουν ξανά, θα κάνουν κάποιες αλλαγές στα τραύματά της, ενώ θα της δώσουν και οδηγίες για την εξέλιξη της υγείας της.

Το χρονικό της επίθεσης

Η νεαρή κατήγγειλε ότι, ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα αυτοκίνητο.

Αμέσως μετά βγήκε ένας άγνωστος που την ακινητοποίησε και στη συνέχεια της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο άνδρας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Η 25χρονη, που διακομίστηκε στον Ευαγγελισμό και βρίσκεται εκτός κινδύνου, υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τον δράστη και πως δεν είχε δεχθεί κάποια απειλή σύμφωνα με το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.