Αντιμέτωπος σε σειρά πλημμεληματικών πράξεων είναι ο οδηγός που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα στην Λιοσίων με τέσσερις τραυματίες.

Ο νεαρός οδηγός οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για κλοπή, επικίνδυνη οδήγηση από την οποία προέκυψε κίνδυνος για άνθρωπο, απείθεια, οδήγηση χωρίς δίπλωμα, διατάραξη συγκοινωνιών, σωματικές βλάβες από αμέλεια σε βαθμό πλημμελήματος. Ο κατηγορούμενος, επίσης, είναι αντιμέτωπος και με το πλημμέλημα της οπλοφορίας καθώς, σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, στην κατοχή του βρέθηκαν σπρέι πιπεριού, δύο μαχαίρια και ένα γκλομπ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός κατηγορούμενος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι πρόθεση του ήταν να αυτοκτονήσει.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είχε αρπάξει μια πολυτελή BMW από το πλυντήριο αυτοκινήτων που το είχε αφήσει ο ιδιοκτήτης του , έπεσε στα χέρια της αστυνομίας μετά από καταδίωξη. Ο νεαρός όταν αντιλήφθηκε ότι τον καταδιώκουν ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Αποτέλεσμα ήταν να πέσει πάνω σε δύο διερχόμενους μοτοσικλετιστές, τραυματίζοντάς τους ευτυχώς ελαφρά. Επίσης, ελαφρά τραυματίστηκε και επιβάτιδα λεωφορείου, το οποίο ακινητοποιήθηκε απότομα για να μη συγκρουσθεί με το αυτοκίνητο που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.