Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το τρομακτικό τροχαίο στη Λιοσίων με τέσσερις τραυματίες, ύστερα από καταδίωξη, το μεσημέρι της Πέμπτης 18/3.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ όπως είπε ο ίδιος ο 18χρονος στους αστυνομικούς, είναι υπάλληλος του πλυντηρίου καθώς και συγγενής του ιδιοκτήτη της επιχείρησης και πήρε το όχημα για να… κάνει βόλτα και όχι για να το κλέψει. Ενώ φέρεται να ανέφερε ότι φοβήθηκε καθώς δεν είχε και δίπλωμα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ιδιοκτήτης του πλυντηρίου παρέδωσε το όχημα στον 18χρονο για να το πλύνει. Όταν επέστρεψε ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου είδε ότι αυτό έλειπε.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος είχε τοποθετήσει σε αυτό πομπό παρακολούθησης και ξαφνικά το είχε στην εφαρμογή γεωεντοπισμού, στο κινητό του τηλέφωνο, να κινείται μακριά από το πλυντήριο. Έτσι και ενημέρωσε την αστυνομία η οποία προσπάθησε να κάνει αρχικά μπλόκο στο κέντρο της Αθήνας και όταν αυτός δεν σταμάτησε ξεκίνησε η κινηματογραφική καταδίωξη που τελείωσε με το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο και τους 4 τραυματισμούς στην οδό Λιοσίων.