Συναγερμός σήμανε στην Κατερίνη, καθώς βγήκαν όπλα. Ένας 39χρονος κατηγορείται ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν 41χρονο, με τα αίτια της ένοπλης συμπλοκής που σημειώθηκε τα προηγούμενα 24ωρα στην Παραλία της πόλης να είναι άγνωστα.

Όπως ανακοινώθηκε και σύμφωνα με την ανταπόκριση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Aσφάλειας Κατερίνης ταυτοποίησαν τον φερόμενο ως δράστη και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, το περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Τρίτης, όταν ο 39χρονος προσέγγισε με αυτοκίνητο το θύμα του, ανοίγοντας εναντίον του πυρ, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στον μηρό. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή αφήνοντας σε κοντινή απόσταση το όχημά του, το οποίο εντοπίστηκε από την αστυνομία και κατασχέθηκε.

Ανάμεσα στις εκδοχές που εξετάζουν οι Αρχές είναι το επεισόδιο να αποδίδεται σε προσωπικές διαφορές. Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης και αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή.