Δύο Βούλγαροι συνελήφθησαν από την αστυνομία για τον θανάσιμο τραυματισμό 45χρονης γυναίκας στην Κάντζα. Ένας 47χρονος, ο οποίος ήταν και σύζυγος του θύματος μάλιστα, και ένας 52χρονος Βούλγαρος έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας και θα οδηγηθούν στον ανακριτή. Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για θανατηφόρα σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.

Σύμφωνα με τις Αρχές, τις πρωινές ώρες της Πρωτομαγιάς, στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν και τα τρία άτομα, δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο μεταξύ τους, κατά τη διάρκεια του οποίου οι δύο άνδρες προκάλεσαν σωματικές βλάβες στο θύμα, στην κοιλιακή χώρα και σε άλλα σημεία του σώματός της. Η 45χρονη αρχικά δεν μετέβη σε νοσοκομείο, αλλά προχθές το μεσημέρι διακομίστηκε σε κωματώδη κατάσταση και πέθανε το ίδιο βράδυ.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατός της επήλθε από ρήξη σπλήνας. Κατά την εξέτασή τους, οι δράστες ομολόγησαν, ότι και οι δύο είχαν χειροδικήσει σε βάρος της. Επίσης, ο 47χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, σε βάρος της 45χρονης.