Εξηγήσεις ενώπιον της δικαιοσύνης δίνει σήμερα ο 44χρονος καθηγητής Γυμνασίου ο οποίος, σύμφωνα με καταγγελία μητέρας, διατηρούσε σχέση με 15χρονη μαθήτρια του.

Ο εκπαιδευτικός, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών, φέρεται να είχε συνάψει σχέση με το νεαρό κορίτσι το οποίο πολιορκούσε για αρκετό καιρό. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος καθηγητής συνομιλούσε σχεδόν καθημερινά με το κορίτσι, το οποίο γνώριζε τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια.

Η υπόθεση ήρθε στο φως όταν η μητέρα της ανήλικης την παρακολούθησε και ανακάλυψε πως έβγαινε ραντεβού με τον καθηγητή της. Η μητέρα ενημέρωσε την αστυνομία η οποία συνέλαβε τον 44χρονο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν βρεθεί στο κινητό τηλέφωνο της 15χρονης φωτογραφίες της με τον καθηγητή.

Στην σχολική κοινότητα, αναφέρουν οι πληροφορίες, υπήρχαν υποψίες για την σχέση του καθηγητή με την μαθήτρια χωρίς, ωστόσο, να έχει γίνει σχετική καταγγελία.

Οι αστυνομικές Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο καθηγητής να είχε παρενοχλήσει και άλλες ανήλικες ενώ το υπουργείο Παιδείας λαμβάνει και διοικητικού χαρακτήρα μέτρα σε βάρος του.