Η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, αρνείται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με το MEGA και την εκπομπή Live Newsστο υπόμνημα που υπέβαλλε μαζί με τον δικηγόρο της η 33χρονη αρνείται τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι δεν υπήρχε σεξουαλική επαφή με την μικρή.

«Της είπα ότι ήταν πολύ μακριά και ότι θα πάρουμε ταξί και να μην ανησυχεί θα την γυρίσω εγώ. Χάρηκε με αυτό που της είπα και δεν έφερε καμία αντίρρηση ή αντίσταση», φέρεται να λέει η 33χρονη για τη μέρα που πήγε στο σχολείο του κοριτσιού.

Όσο για την χορήγηση του ηρεμιστικού, η 33χρονη υποστηρίζει ότι την Πέμπτη το βράδυ η 10χρονη είδε τον εαυτό της στην τηλεόραση: «Εκείνη την στιγμή δεν μπορούσα να σταματήσω τους χτύπους της καρδιάς μου. Πανικοβλήθηκα γιατί δεν ήξερα τι να κάνω. Πήγα κατευθείαν να πάρω ηρεμιστικά. Πήρα 2-3 για εμένα και κόβω μισό να το δώσω στην 10χρονη γιατί ήταν ταραγμένη.

«Δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή ότι έθετα την σωματική ακεραιότητα και την υγεία της 10χρονης σε κίνδυνο. Ήθελα απλά να ηρεμήσει».

Νουλέζας: Εξωπραγματική η κατάθεση της 10χρονης

«Ως συνήγορος υπεράσπισης της 33χρονης κουβεντιάσαμε για όλες τις πτυχές της υπόθεσης και της έκανα σαφές ότι αν αποκρύπτει ένα μέρος αυτής της ιστορίας, οι συνέπειες θα είναι βαρύτατες» τόνισε σε ό,τι αφορά το κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας», ανέφερε αρχικά στην εκπομπή του MEGA ο δικηγόρος της 33χρονης, Βασίλης Νουλέζας.

Μεταξύ άλλων ο δικηγόρος σημείωσε πως η κατάθεση της 10χρονης είναι εξωπραγματική και υπερβολική.

Όπως είπε «η εντολέας μου κατέθεσε με απόλυτη ειλικρίνεια και ευθύτητα στην ανακρίτρια ότι είχε ερωτικούς συντρόφους. Εξεδίδετο. Ενδεχομένως κάποιοι να είχαν οικονομική επιφάνεια. Μπορεί να είχε πάρει ανταλλάγματα για τις υπηρεσίες που προσέφερε. Αυτό προσπαθεί ανεπιτυχώς η αστυνομία να το συνδέσει με τις κατηγορούμενες εγκληματικές πράξεις, και αυτό κάνει και η κ. Ανάσογλου. Τώρα λιθοβολείται η κατηγορούμενη. Σημάδια βιασμού δεν υπάρχουν».