Δύο οικογένειες στα Ανώγεια θρηνούν για τον χαμό των ανθρώπων τους, την ώρα που στον εισαγγελέα Ρεθύμνου βρίσκεται ήδη ο γιος του ενός από τα δύο θύματα του φονικού.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ανταποκριτή μας στην Κρήτη flashnews.gr, το πλάνο ήταν να εισέλθει στο δικαστήριο χωρίς να γίνει αντιληπτός από τα συγκεντρωμένα ΜΜΕ, που ήταν έξω από τον χώρο, όπερ και εγένετο.

Oι δικηγόροι του κατηγορούμενου αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία, ώστε ο πελάτης τους να απολογηθεί την ερχόμενη εβδομάδα ενώπιον του ανακριτή.

Ο 30χρονος παραδόθηκε χθες (03/05) το μεσημέρι στην Αστυνομία και αναμένεται να δώσει τη δική του εκδοχή για το διπλό φονικό.

Η εκδοχή που δίνει ο πατέρας του κτηνοτρόφου

Παράλληλα, ο πατέρας του κτηνοτρόφου που ήταν το ένα από τα δύο θύματα, δίνει τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη το βράδυ του μοιραίου περιστατικού στα Ανώγεια.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους και όπως μεταφέρει ο ανταποκριτής μας στην Κρήτη flashnews.gr, υποστήριξε ότι μετά τη συμπλοκή του γιου του με το έτερο θύμα, ο γιος του ανέβηκε στο σπίτι χτυπημένος, αλλά «ο γιος του Καλομοίρη τον προκαλούσε κάτω από το σπίτι του». Τότε, ο Γιώργος Ξυλούρης ξέφυγε από την οικογένεια του, «κατέβηκε από το σπίτι, έπεσε πάνω του ο Λευτέρης Καλομοίρης και ο γιος του πυροβόλησε και τους δύο».

Συμπλήρωσε δε ότι, «εν υπήρχαν παλιές διαφορές, τα εγγόνια μου πήγαιναν στη σχολή χορού του Καλομοίρη».