Μετά από πολύμηνη έρευνα της αστυνομίας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα τα οποία κατηγορούνται για τον εμπρησμό στο ξενοδοχείο στη λεωφόρο Συγγρού, τον περασμένο Δεκέμβρη.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα της αστυνομίας προκύπτει ότι οι τέσσερις φερόμενοι ως δράστες ήταν άνθρωποι του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ προηγήθηκε συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα για την υπόθεση, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν τα δεδομένα  και αξιοποιήθηκαν συνδυαστικά με τα συλλεχθέντα στοιχεία και πειστήρια, όπως επίσης και τα εργαστηριακά αποτελέσματα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται συνολικά τέσσερα άτομα και συγκεκριμένα δυο αλλοδαποί, ως φυσικοί αυτουργοί, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα με εντάλματα σύλληψης του αρμόδιου Ανακριτή και δυο Έλληνες, ως ηθικοί αυτουργοί του εμπρησμού και της προκληθείσας φθοράς στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Από τον εμπρησμό προκλήθηκαν σωματικές βλάβες σε τρία άτομα, με σοβαρότερη την κατάσταση αλλοδαπής γυναίκας, η οποία εισήχθη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας νοσοκομείου της Αττικής, όπου διασωληνώθηκε και παρέμεινε νοσηλευόμενη για μεγάλο χρονικό διάστημα, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.