Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε καταυλισμό Ρομά στα Φάρσαλα στο πλαίσιο της οποία συνελήφθησαν συνολικά 11 άτομα για διάφορα αδικήματα, όπως παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και όπλων καθώς και περί τελωνειακού κώδικα, καταδιωκτικά έγγραφα και άλλα αδικήματα.

Πρόκειται για την ίδια επιχείρηση κατά την οποία εντοπίστηκε και το 4χρονο ξανθό κοριτσάκι το οποίο προκάλεσε τον ενδιαφέρον των αστυνομικών και εξακολουθεί να βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για την αποσαφήνιση της καταγωγής του.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε 8 σπίτια όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια εκ των οποίων το ένα σε μορφή στυλογράφου, ένα κυνηγετικό όπλο, 49 φυσίγγια, 130 γραμμάρια λαθραίου καπνού, 72,7 γραμμάρια κάνναβης και 39,5 ναρκωτικά δισκία.

Εξάλλου, προσήχθησαν 12 άτομα από τα οποία οι 5 αλλοδαποί και συνελήφθησαν 11. Μεταξύ δε των συλληφθέντων για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και ένας 32χρονος πυροσβέστης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ διερευνάται τυχόν συμμετοχή τους στη διάπραξη κλοπών και ληστειών στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας.